ÅF Offshore Race News

 • ÅF Offshore Race 2018

  2018-02-02 - ÅF Offshore Race

  Kompisgänget, syskonen, båtklubbsvännerna eller din förälder. Vem seglar du ÅF Offshore Race med i år?

 • Tack för i år

  2017-07-06 - ÅF Offshore Race

  Sent på onsdagskvällen avslutades ÅF Offshore Race 2017. 238 båtar startade i Stockholm och lite drygt 200 kom i mål i Sandhamn. Imperiet gjorde det allra bäst och vann hela regattan på omräknad tid.

 • Tävlingsanalys: Årets ÅF Offshore Race är över

  2017-07-05 - ÅF Offshore Race

  Nästan i alla fall. När jag skriver detta är det fortfarande fem, sex båtar kvar på banan, men det ser ut som de flesta kommer att hinna in till prisutdelning och regattamiddagen, om de nu hade tänkt ...

 • Ulrika hemma igen

  2017-07-05 - ÅF Offshore Race

  Scampin Ulrika som seglades doublehanded av kusinerna Eva Forslund, 20 år, och Anna Forslund Lagerstierna, 24 år kom till Sandhamn på onsdagseftermiddagen efter cirka 78 timmar till sjöss.

 • ORCi-klasserna avgjorda

  2017-07-05 - ÅF Offshore Race

  Alla deltagande båtar i ÅF Offshore Race finns med i den totala resultatlistan som beräknas enligt den svenska mätregeln SRS. Förutom SRS finns en del båtar som också beräknas enligt den internatione ...

 • Boj Boj klassegrare - igen

  2017-07-05 - ÅF Offshore Race

  Rutinerade Peter Forslund i scampin Boj Boj tog med sin fem man starka besättning hem segern i SRS C. Peter beskriver årets tävling som att allt klaffade och att de hade marginalerna på sin sida.

 • Imperiet totalsegrare i ÅF Offshore Race 2017

  2017-07-05 - ÅF Offshore Race

  Imperiet II tog hem totalsegern i ÅF Offshore Race 2017. Tidigt på onsdagsmorgonen stod det klart att ingen av de jagande båtarna i fältet skulle hinna ikapp.

 • Team Pro4U vann SRS B

  2017-07-05 - ÅF Offshore Race

  Team Pro4U från Täby har sedan sex år ambitionen att tävla på högsta amatörnivå. På onsdagen fick de betalt för sin satsning när de vann SRS B-klassen – och blev femma i totalen.

 • Groovie vann doublehanded

  2017-07-05 - ÅF Offshore Race

  Förra året kom båten Groovie tvåa i DH-klassen i ÅF Off Shore Race. Med inställningen att träning ger färdighet hade Martin Dubois och Noel Barkelius från Rönninge ett uttalat mål – att i år stå som ...

Visa fler nyheter

#ÅFOffshoreRace

KSSS är Sveriges och en av världens ledande seglingsklubbar sett till storlek, ålder och sportsliga framgångar. Klubben är en av världens fem äldsta i sitt slag och den näst äldsta idrottsföreningen i Sverige efter Upsala Simsällskap.

Med cirka 5 800 medlemmar är KSSS världens näst största seglingsklubb. Bland sportsliga framgångar kan nämnas 15 olympiska medaljer och segrar i de flesta större nationella och internationella seglingstävlingar under årens lopp.

Läs Ordförande Staffan Saléns blogg här: Blogg

Artemis Racing deltar i America’s Cup World Series och RC44 Championship Tour. Artemis Racing seglar för Kungliga Svenska Segel Sällskapet (KSSS).